
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego
Przeznaczenie dokumentu:
W sytuacji gdy prowadzisz restaurację, bar, czy też inny obiekt żywienia zbiorowego - jednym z niezbędnych dokumentów jaki musisz posiadać jest Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego.
Informacje techniczne:
Instrukcja zapisana jest jako dokument tekstowy, który można od razu wydrukować. Istnieje możliwość edycji instrukcji za pomocą aplikacji MS Office lub OpenOffice.
Miejsce złożenia dokumentu:
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego powinna być umieszczona w łatwo dostępnym dla pracownika miejscu, a każdy pracownik powinien być zapoznany z instrukcją urządzenia wykorzystywanego na stanowisku pracy. Dodatkowo po zapoznaniu się z instrukcją, każdy pracownik zobowiązany jest własnoręcznym podpisem potwierdzić fakt zapoznania się z nią.
Dokument przeznaczy dla:
firmy
Miejsce zastosowania:
Przedsiębiorstwo
Słowa kluczowe:
sanepid,instrukcja sanitarna,sanitariat,restauracja,przepisy w restauracji,instrukcja zmywania naczyń,pip,państwowa inspekcja pracy,kontrola sanepidu,
Pobierz terazInne dokumeny z kategorii Instrukcje BHP
![]() |
Instrukcja BHP dla SprzątaczkiGotowa instrukcja BHP dla Sprzątaczki , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie, gdzie przewidziane jest stanowisko pracy Sprzątaczki . |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcje BHP przy wykonywaniu ręcznych wykopów ziemnychGotowa instrukcja BHP przy wykonywaniu ręcznych wykopów ziemnych , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do wykonywania pracy niezbędne jest wykonywanie... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla placówek handlowychInstrukcja BHP dla placówek handlowych powinna znajdować się w każdym punkcie handlowym. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP na terenie szkoły dla nauczycielaGotowa Instrukcja BHP na terenie szkoły dla nauczycieli powinna znajdować się w każdej placówce edukacyjnej - od szkół podstawowych po szkoły ponadgimnazjalne, gdzie odbywają się... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla obsługi frytkownicyInstrukcja BHP dla obsługi frytkownicy , która powinna się znajdować w firmach gastronomicznych posiadających frytkownice. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla ochroniarzaGotowa instrukcja BHP dla ochroniarza , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie, gdzie przewidziane jest stanowisko pracy Frezer . |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP obowiązująca wszystkich pracownikówGotowa instrukcja BHP obowiązująca wszystkich pracowników , która powinna znajdować się w każdej firmie - niezależnie od jej wielkości oraz branży. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja przeprowadzenia bezpiecznej ewakuacji z budynku szkołyGotowa Instrukcja przeprowadzenia bezpiecznej ewakuacji z budynku szkoły , która powinna się znajdować w każdej placówce edukacyjnej - od szkół podstawowych po szkoły średnie. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi komputera oraz drukarkiGotowa Instrukcja BHP dla Obsługi komputera oraz drukarki , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy wykorzystywana jest komputer i drukarka . |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi rusztowania jezdnego RJ 1100Gotowa instrukcja BHP dla Obsługi rusztowania jezdnego RJ 1100 , które powinno znajdować się w każdej firmie (np. budowlanej, remontowej), w której wykorzystywane są rusztowania... |
Zobacz | Pobierz |